Pască










Ca sa incheiem seria bunatatilor de la masa de Paste, astazi va prezint si reteta de pasca. O bunatate, eu o ador ... parca imi place mai mult si decat cozonacul :).

Pentru aluat aveti ingredientele si modul de preparare aici la reteta de cozonac.

Pentru umplutura aveti nevoie de:
  • 1 kg branza framantata (dulce), 5 oua, 10 linguri de zahar, zahar vanilat, stafide.

Intr-o tava unsa cu ulei asezam o foaie de aluat de cozonac.

Amestecam branza cu zaharul, ouale, zaharul vanilat si stafidele (noi am consumat toate stafidele la cozonaci, asa ca la pasca am ramas fara).

Punem amestecul de branza peste aluatul din tava, uniformizam si introducem tava in cuptor.

O vom lasa pana cand partea de la suprafata incepe sa se rumeneasca usor. La foc mediu eu am lasat-o 45 de minute.

Dupa ce s-a racit o portionam si servim.

Foarte buna!

2 Response to "Pască"

  1. Foarte interesanta aceasta pasca si pare atat de delicioasa!

    Danutza says:

    Multumesc mult Mariette! Astept urmatoarea ocazie sa o incerc si pe cea fara aluat:)

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.