Gratar de porc


Rasfoiam pozele mele din ultima perioada si mi-am dat seama ca am uitat sa postez tocmai gratarul de porc facut acum 2 saptamani la tara.

Cred ca oricine are un gratar si niste carne stie cum stau lucrurile, ca nu e mare bataie de cap.

Avem un gratar mai rudimentar, dar na, atat timp cat pregatim pe el niste fripturici excelente, nu ne mai intereseaza aspectul :))

Treaba sta in felul urmator: 
  • incingem bine gratarul cu lemne si carbuni pt gratar, il ungem un niste felii de slanina inainte sa asezam carnea (ca sa nu se lipeasca), apoi putem aseza carnea pe el.
  • noi am facut friptura de porc si carnati de casa. Pe bucatile de carne am presarat condimente, boia, sare.

Am avut carne foarte slaba si s-a cam uscat, e bine sa luam o carne putin mai grasuta ca sa fie mai suculenta:)

Am servit cu muraturi si mamaliguta! 


Va doresc spor la gratare caci s-a cam deschis sezonul si nu uitati sa consumati carnita cu masura :))

12 Response to "Gratar de porc"

  1. Hummmm... juste de regarde j'en salive dejà!

    Danutza says:

    Moi aussi Beth :) Merci beaucoup!!

    Simona says:

    Mmm.. chiar ca bun!!!
    Pupici

    Sa va fie de bine.Pupici!

    Danutza says:

    Merci mult Simo! Pupici!

    Abia astept sa inceapa si la mine sezonul,mi-ai facut o pofta teribila!

    Danutza says:

    Si mie deja mi-e pofta, pe astea le-am mancat acum 2 saptamani:)) Pup!

    Timea says:

    Vin si eu la un gratar! anul asta inca nu am servit :). Te pup si imi place sigla ta cu iepuras.

    Danutza says:

    Timea, ma bucur mult ca-ti place sigla :) Pupici si te astept la gratar!!

    Anonim says:

    Hei , au inceput gratarelele ? :);) .... mi-ai facut pofta !!!

    Danutza says:

    Noi am fost la tara si am profitat de vremea frumoasa sa facem si-un gratar :) pupici!

    Danutza says:

    Multumim mult Mihaela!

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.