Frigărui de pui














De foarte mult timp poftesc la frigarui, dar nu orice fel de frigarui ci facute de mine cu tot ceea ce prefer eu.

Ieri ne-am cumparat un grill antiaderent pe care ni-l doream de mult si nu reuseam sa ne decidem care e cel mai bun. Pana la urma am gasit unul care ne-a placut foarte mult si l-am achizitionat.

In aceste conditii, nici nu se mai punea problema sa nu fie primele pe lista frigaruile, la care pofteam asa de mult.


Am folosit:

  • 1 piept de pui, 1 ardei gras rosu, 4-5 ciuperci, 100 gr kaizer, 1 ceapa, condimente pentru gratar, bete pentru frigarui.

Am taiat pieptul de pui cuburi, kaizerul felii mici, ciupercile felii, ardeiul bucati, ceapa la fel.

Betele le-am tinut in apa 5 minute inainte de asamblarea frigaruilor.

Am asezat pe fiecare bat carne de pui, ciuperci, ceapa, ardei, kaizer, alternand carnea cu legumele. Am condimentat frigaruile si le-am asezat pe grill. Le-am intors pe fiecare parte pana cand au prins o culoare rumena uniforma. Carnea de pui s-a patruns foarte repede, la fel si legumele.

Am servit cu sos de usturoi.

Excelente, trebuie sa le incercati!

0 Response to "Frigărui de pui"

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.