Gulaş










By http://retetegg.blogspot.com/

Mai exact o reteta adaptata de gulas. In cartea de bucate, gulasul era cu carne de vita si cu galuste, dar eu l-am adaptat putin in functie si de ce am avut la indemana:)

Este foarte gustos si consistent!

Am folosit:
  • 400 gr carne de porc, 2 cepe, 1 ardei rosu, 1 kg cartofi, 4 rosii, boia de ardei dulce, boabe de piper, foi de dafin, piper alb macinat, patrunjel, 4-5 linguri de ulei, sare.

Am incins uleiul si am pus la rumenit carnea.

Cand s-a rumenit bine, am adaugat ceapa taiata julien, ardeiul taiat la fel, dafin, boabe de piper si 2 pahare cu apa.

Am lasat la foc mic aproximativ 45 de minute, amestecand din cand in cand.

Am adaugat apoi piper alb, boia, cartofii taiati bucati mari si rosiile taiate cuburi.

Cand au fiert, am potrivit de sare si am pus patrunjelul tocat fin.

Am servit alaturi de castraveti in otet.

Foarte gustos!

8 Response to "Gulaş"

  1. ALINA says:

    wawwwww..complimenti!!!!!

    Nadji says:

    Un plat que j'aime beaucoup.
    Je note ta version.
    A très bientôt.

    Danutza says:

    Multumesc Alina! Pup.

    Danutza says:

    Nadji, il est délicieux! Merci!

    Bun,bun,Danutzule!La noi e marul discordiei gulasul!Eu nu fac si dl vrea mereu!

    Danutza says:

    Nici eu nu fac des, insa de placut ne place mult:)Weekend placut!

    Timea says:

    buna tare mancarea asta...

    Danutza says:

    Asa-i Timea, simplu de facut si buna! :) Pup!

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.