Spaghete milaneze




















Am gasit aceasta reteta de spaghete milaneze intr-o carte de bucate. Acolo reteta continea sunca ciuperci, cascaval, oua si smantana.

Pe net am gasit alte retete de paste milaneze, de aceasta data cu sos de rosii, ceapa, sunca, ciuperci, cascaval.

M-am gandit asadar sa adaptez cele 2 retete astfel incat sa obtin o reteta de spaghete milaneze pe gustul meu.

Am folosit:
  • 500 gr spaghete, 300 gr sunca presata, 300 gr ciuperci, 1 ardei gras, 3 rosii, 3-4 catei de usturoi, oregano, busuioc, sare, cascaval (parmezan).

Spaghetele le-am pus la fiert in apa cu sare si putin ulei.

Am taiat cubulete ardeiul si l-am pus la calit in putin ulei. La fel am procedat si cu sunca.
Ciupercile le-am taiat felii si le-am adaugat in tigaie.

Cand ciupercile si ardeiul au devenit moi am adaugat si usturoiul, rosiile, condimentele.

Spaghetele le-am scurs si le-am pus peste amestecul din tigaie. Le-am calit amestecand bine 2-3 minute.

Le-am servit cu cascaval ras deasupra.

Delicioase!

0 Response to "Spaghete milaneze"

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.