Omletă "pizza"
![](http://2.bp.blogspot.com/-193ZHMurigQ/TZhDSOxD4CI/AAAAAAAAEws/RDCtyTLf_kk/s400/IMG_1361.jpg)
![](http://1.bp.blogspot.com/-0DgfUxsPoUc/TZhDjK3W-RI/AAAAAAAAExE/Ihfje-XBkZE/s400/IMG_1362.jpg)
![](http://4.bp.blogspot.com/-69NDpNFWpBM/TZhDSo7j_ZI/AAAAAAAAEw0/T13yQnznjeE/s400/IMG_1364.jpg)
![](http://2.bp.blogspot.com/-BwDQjKY-bu0/TZhDjA1zm6I/AAAAAAAAEw8/hcB0T1zziUs/s400/IMG_1363.jpg)
![](http://1.bp.blogspot.com/-AD6HVLE4Fzg/TZhDR_mTk9I/AAAAAAAAEwk/g3DjSKXihDg/s400/IMG_1358.jpg)
![](http://2.bp.blogspot.com/-GRrsa5OFDjI/TZhDR31Aw9I/AAAAAAAAEwc/-Y44QPM0YnE/s400/IMG_1355.jpg)
![](http://3.bp.blogspot.com/-FsmN4GzTcyg/TZhDRkcOM6I/AAAAAAAAEwU/aWZlKqhyDok/s400/IMG_1354.jpg)
![](http://2.bp.blogspot.com/-Dt2_yY_KnnU/TZhC0x9Y1nI/AAAAAAAAEwM/tJXKaJ3Q8Ag/s400/IMG_1353.jpg)
![](http://4.bp.blogspot.com/-Sujhh3mJOoc/TZhC0nLTx8I/AAAAAAAAEwE/zZTv0Eh6ou4/s400/IMG_1352.jpg)
![](http://4.bp.blogspot.com/-UwItWm_aKqU/TZhC0dGYp0I/AAAAAAAAEv8/NtMES0z8B2E/s400/IMG_1350.jpg)
![](http://3.bp.blogspot.com/-37V8nLo2Gfg/TZhC0WZPVQI/AAAAAAAAEv0/3M4eyLqkUAQ/s400/IMG_1349.jpg)
![](http://2.bp.blogspot.com/-aQMs9ufny_w/TZhC0KUjC_I/AAAAAAAAEvs/B1cYpWY_rtA/s400/IMG_1348.jpg)
Omleta "pizza" sau cum zicea un coleg de-al iubitului meu: pizza din oua:)
Este de fapt o omleta mai mare si foarte consistenta, pe care i-am dus-o iubitului meu la serviciu vineri, pt masa de pranz.
Este o idee buna si pentru micul dejun sau ca aperitiv.
Am folosit:
Am calit in putin ulei carnatii, ciupercile si maslinele timp de 4 - 5 minute. Am adaugat ceapa verde si patrunjelul si am mai lasat 2 minute.
Am batut ouale cu un praf de sare si le-am pus in tigaie peste celelalte ingrediente.
Am copt omleta pe ambele parti. O intoarceti usor cu o spatula mai lata ca sa nu se rupa.
Eu am transportat-o intr-o caserola, asa ca am decorat-o direct in caserola cu rosii, cascaval feliat si verdeata.
Pofta buna!
Este de fapt o omleta mai mare si foarte consistenta, pe care i-am dus-o iubitului meu la serviciu vineri, pt masa de pranz.
Este o idee buna si pentru micul dejun sau ca aperitiv.
Am folosit:
- 4 oua, felii de carnat semiafumat, ciuperci, masline feliate, ceapa verde, patrunjel, sare.
Am calit in putin ulei carnatii, ciupercile si maslinele timp de 4 - 5 minute. Am adaugat ceapa verde si patrunjelul si am mai lasat 2 minute.
Am batut ouale cu un praf de sare si le-am pus in tigaie peste celelalte ingrediente.
Am copt omleta pe ambele parti. O intoarceti usor cu o spatula mai lata ca sa nu se rupa.
Eu am transportat-o intr-o caserola, asa ca am decorat-o direct in caserola cu rosii, cascaval feliat si verdeata.
Pofta buna!
Super omleta ta..
Merci mult Bianca!
Eu o prefer fiindca e consistenta:)
Ho, ho, ho... pai cu o omleta asa consistenta si delicioasa... nu trebuie sa maninc decit o data pe zi... buna, buna... Multumesc de tratatie, adica m-am autoservit si auto--- invitat la masa... Pupici !
Foarte bine ca ai servit Daniela:), din pacate nu am nimic la desert caci am cam lenevit azi:) Pupici!
superr bunaaa....sa tot mananci mai ales ca are de toate prin ea:)!
Merci Violette! Te pup!
pai,,,,de ce nu m-ai chemat la micul dejun????rusinica,,,,,arata super,,,maine imi fac si eu!!!!pupp!
Mirela, trebuie sa o incerci, eventual si cu alta combinatie de ingrediente:)
Pup!