Fusilli carbonara




Ador pastele! Le-as manca in orice anotimp, in diverse combinatii si la oricare masa a zilei.

De obicei le prepar cu sos de rosii si diverse ingrediente. Insa de aceasta data am vrut sa incerc o alta reteta, la fel de buna si de usoara: carbonara.

Am adus cateva modificari in reteta originala si am pregatit-o foarte repede pentru 3 musafiri pofticiosi pe care i-am avut invitati la masa!

Am folosit:

  • 400 gr fusilli, 500 gr smantana, 300 gr branza, 200 gr cascaval afumat, 300 gr sunca presata, 200 gr jambon afumat, busuioc, oregano, sare.

Pastele le-am fiert in apa cu sare si putin ulei.
Intr-un bol am amestecat smantana cu branza rasa, cascaval ras, sunca si jambon tocate marunt, busuioc, oregano, sare.

Peste fiecare portie pe paste am pus cateva linguri din amestecul de mai sus.

Foarte bun!

0 Response to "Fusilli carbonara"

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.