Pastrav la cuptor cu lamaie






Pentru ca in sfarsit am invins raceala si m-am simtit mult mai bine dupa o saptamana de stat la pat, m-am gandit sa gatesc in weekend cateva bunatati.
Ca sa ma revansez, am considerat ca e cazul sa fac ceva mai diferit si bineinteles foarte gustos. Pe langa ciuperci si rosii umplute, am gatit si peste la cuptor, mai precis file de pastrav.
Se pregateste foarte repede si e foarte buuun!

Pentru 2 portii am avut nevoie de:
  • 4 bucati de pastrav (file) proaspat, o lamaie, condimente pentru peste, sare.
Am spalat pestele, l-am condimentat si l-am pus in tava garnisit cu felii de lamaie. Am adaugat si 1 pahar cu apa. L-am lasat la cuptor aproximativ 20 de minute.
L-am servit alaturi de cartofi nature cu patrunjel si un pahar de vin spumos.
Bun, bun, bun!

0 Response to "Pastrav la cuptor cu lamaie"

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.