Cordon bleu











By http://retetegg.blogspot.com/

De foarta mult timp imi doream sa incerc cordon bleu, adica facut 100 % de mine nu luat la cutie congelat :) Si l-am tot amanat in ideea ca nu o sa-mi iasa, ca e complicat, etc.

Dar de 8 martie am zis ca trebuie musai sa-l incerc. Pai daca nici de ziua femeii nu-mi demonstrez eu cat sunt de talentata in bucatarie, atunci cand? :))

Si l-am facut! Nu e perfect, nu are aspect de restaurant ... dar e super gustos :) Si nu e chiar asa de complicat de facut ... adica merge repede treaba, trebuie doar sa va apucati de el ca apoi n-are cum sa nu iasa :))

Am folosit:
  • piept de pui (2 bucati), felii de sunca de pui (Sissi), felii de cascaval, sare, piper alb, 3 -4 linguri pesmet, 3 -4 linguri faina, 2 oua, ulei pt prajit, scobitori.
Eu am avut ceva probleme cu pieptul de pui ca nu mi s-a taiat asa frumos cum vroiam, dar am reusit pana in final sa obtin cateva felii frumusele de piept .

Le-am batut putin cu ciocanul pt snitele, le-am condimentat, apoi am asezat pe fiecare felii de cascaval si de sunca (vezi foto).

Am rulat usor apoi am prins in scobitori si le-am inchis ca pe niste rulouri.

Le-am trecut prin faina, ou si pesmet si le-am prajit in ulei incins pe toate partile pana s-au rumenit.

Le-am scos pe un servet sa se scurga grasimea.

Am servit cu salata de legume si verdeturi.

Delicios!!!

12 Response to "Cordon bleu"

  1. imi place enorm....

    Una din mancarurile mele preferate!!

    adnia says:

    o reteta clasica extrem de gustoasa..niciodata n-o refuz!

    Danutza says:

    Si mie Alinutza :)) As manca toata ziua :)

    Danutza says:

    Rocsy, e foarte bun ... e si preferatul meu :)

    Danutza says:

    Multumesc Adnia! Se pare ca nimeni nu refuza felul asta de mancare :)

    Grozav de bine arata !!!

    Danutza says:

    Merci mult Adina! Pup!

    Nicole says:

    Arata minunat si cred ca a fost si foarte gustos.

    Danutza says:

    Merci mult! A fost yummmi:))

    vreau si eu sa incerc sa gatesc asa ceva :((

    Danutza says:

    Cristian, de ce nu incerci? Nu e o reteta prea grea :D

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.