Drob
De Paste nu putea sa lipseasca de pe masa drobul.
L-am facut din organe de porc, multe verdeturi, oua si invelit in prapure de miel. O bunatate!
Am folosit:
L-am facut din organe de porc, multe verdeturi, oua si invelit in prapure de miel. O bunatate!
Am folosit:
- organe de porc (inima, plamani, ficat, limba, rinichi) - noi am pus cantitate dubla de ficat, ceapa verde, usturoi verde, marar, patrunjel, 6 oua, prapure, sare, piper, condimente pt drob (la plic).
Am fiert organele si le-am tocat marunt. Am tocat marunt si verdeturile.
Am amestecat organele maruntite cu verdeturile, ouale batute si condimentele.
Intr-o tava am asezat prapurele si peste el am pus umplutura. Am acoperit umplutura cu marginile de la prapure.
L-am pus in cuptor la foc potrivit pentru 45 de minute. S-a rumenit asa frumos ... mmmm:)
Desi miroase minunat cand este scos din cuptor, eu prefer sa-l mananc rece.
Pofta buna!
Imi place mult....mai ales ca are multa verdeata !!!
Sidy si noua ne place cu multa verdeata, are parca miros de primavara:)
Te pup!
bun bun...cu multa verdeata ..
merci Rocsy! E tare buuun :) Pup!
superrrrrr, pe asta il fac si eu...
George, sigur o sa-ti placa! E foarte bun! Spor la pregatiri!