Vine iepuraşul!


Poate pentru unii pare prea devreme sa se gandeasca deja la Sarbatorile de Paste si la iepurasul darnic:), insa mai este putin si se apropie repejor.

Blogul s-a pregatit sa-l primeasca pe iepuras in hainutze noi si cu o lista de retete gustoase pentru sarbatori.

Lista contine cateva dintre retetele mele, dulci si sarate, de genul aperitive, ciorbe, feluri principale si nu in ultimul rand dulciuri. Retete din care sa va inspirati daca vreti sa mai schimbati putin meniul clasic cu sarmalute si cozonac. Ramane insa in top salata boeuf, de care nu ma despart de sarbatori:). Lipsesc preparatele cu miel, fiindca noi nu mancam carne de miel sau oaie.

Lista o gasiti pe blog in partea stanga sus! O sa va ajute iepurasul de acolo cu indicatii :)

Nu am sa va fac de acum urarile de sarbatori fiindca mai avem timp, insa am sa va doresc mult spor la bucatareala si va ofer un sfat: nu exagerati cu pregatirea multor feluri de mancare pt o singura masa si nici nu papati prea multe feluri combinate la o singura masa, mai ales daca masa de Paste vine dupa un post indelungat!












6 Response to "Vine iepuraşul!"

  1. yamy cate bunatati harnicuta..

    Danutza says:

    Merci Ella! :)

    mirela says:

    ce de bunatati,,,,,yamiii,,,pupp!!

    Danutza says:

    Merci Mirela! Pup!

    ALINA says:

    Nu este niciodata prea devreme cand vorbim despre Traditie si despre Sarbatori..intotdeauna au fost ca doua surori Sarbatorile si Traditionalul, ce s-au impletit intr-o frumoasa armonie,unde ne-am regasit cu toti cei dragi si unde am gustat cu mult apetit din bucatele preparate cu multa dragoste..e placut sa vezi ca cineva anticipa sosirea sarbatorilor fie pascale,fie cele de iarna..se rascolesc amintiri si in fiecare an retraim momente mult asteptate si mult dorite..FELICITARI PENTRU TOATE PREPARATIVELE SI CHIBZUINTA DE CARE DA-I DOVADA !!!!

    Danutza says:

    Alina, multumesc mult pentru toate cuvintele frumoase!
    Te pup!

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.