Dovlecei umpluti







Astazi in meniu avem: dovlecei umpluti.
Eu am mai pregatit vinete umplute, ciuperci si rosii umplute, insa nu am pregatit dovlecei umpluti, pana azi:).

Am folosit:
  • 5 dovlecei, 300 gr pulpa de porc, 1 ceapa alba, 1/2 ceapa rosie, 1 ardei, 3-4 linguri sos de rosii, condimente pentru porc, sare, oregano, 1/2 pahar vin alb, 2 foi dafin, 3 boabe ienibahar.

Am avut o pulpa mai mare de porc din care am tocat cu robotul 300 de gr. Am tocat tot cu robotul si ceapa si ardeiul. Le-am pus pe toate la calit, am adaugat si sos de rosii, condimente pt porc, sare si oregano.

Dovleceii i-am spalat, le-am scos miezul si i-am umplut cu compozitia de mai sus.
I-am pus in tava impreuna cu un sos din apa, vin, foi de dafin si ienibahar. Am lasat in cuptor aproape o ora.

I-am servit cu smantana.

Hmm....bun, bun!

0 Response to "Dovlecei umpluti"

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.