Păstăi de fasole cu usturoi





Astazi a fost iar foarte cald in Bucuresti. Am avut totusi curajul sa intru in bucatarie si am pregatit o reteta rapida si simpla.

Am folosit:
  • 1 kg pastai de fasole, 10-12 catei de usturoi, 2-3 fire de patrunjel, oregano, busuioc, 1/2 lingurita boia (sa colorez putin mancarea), sare, 3 linguri ulei.

Am taiat pastaile de fasole in 2-3 bucati si le-am pus la fiert. Cand s-au fiert le-am scos din apa si le-am scurs bine.
Le-am pus la calit in ulei, am adaugat usturoi maruntit, sare, oregano, busuioc, patrunjel si boia.
Am lasat 5 minute la calit, apoi am servit.

Pofta buna!

0 Response to "Păstăi de fasole cu usturoi"

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.