Pateuri cu ciuperci şi carne
By http://retetegg.blogspot.com
Pentru o masa rapida si gustoasa va recomand aceste pateuri cu ciuperci si carne.
Am folosit:
- 1 aluat de foietaj (800 gr), 250 gr carne tocata porc + vita, 5 ciuperci, 1 ceapa, patrunjel, condiment pt carne, 2 linguri de sos de rosii, oregano, sare.
Am pregatit intai umplutura din 300 gr de carne pe care am calit-o impreuna cu ciupercile maruntite in robot, ceapa, condimentele, sosul de rosii, patrunjelul si oregano. Am adaugat sare dupa gust si am lasat-o pe foc aproximativ 10 minute amestecand sa nu se prinda de tigaie.
Am decongelat aluatul apoi l-am intins pe masa si l-am taiat in patratele.
Pe fiecare patratel am pus umplutura in mijloc apoi am format pateurile (fie "triunghiuri", fie "carticele").
Le-am pus in tava pe hartie de copt si am lasat in cuptor aproximativ 10 minute.
Am servit cu salata de varza si vin alb.
Pofta buna!
ce imi plac pateurile arata bun bun
Multumesc mult!
Vreau si eu... arata bineeee...
Merci Felis!