Salată boeuf II










Prima reteta din noul an este una specifica de sarbatori. Desi acum probabil toata lumea a mancat pe saturate si nu mai pofteste la salata boeuf, puteti sa va bucurati de poze, fiindca salata mea a avut un aspect haios anul acesta de Revelion.

Am adus si ceva modificari in compozitia salatei. Spre deosebire de cea de aici, aceasta nu contine mazare, dar are mar si carne.

In rest reteta este clasica: cartofi, morcovi, gogosari si castraveti in otet, maioneza (cantitatile la toate ingredientele sunt dupa preferinte). Se toaca marunt toate (marul se da pe razatoare), se amesteca cu maioneza, se decoreaza cat mai haios si se serveste salata cu pofta :) .


Inca o data va urez "Un an nou fericit!!!"

2 Response to "Salată boeuf II"

  1. Laura says:

    Buna ziua. Poza cu care participa cineva aici la un concurs nu este a dvs? https://www.facebook.com/notes/pegustatero/romance-pricepute-in-ale-ornatului-sa-inceapa-batalia-boeuf/534607526613644

    Danutza says:

    Ba da este, din pacate! :(

    Multumesc pentru atentionare, incerc sa iau masuri!

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.