Pui cu usturoi si rosii
O idee excelenta pentru cina de sambata. Se pregateste repede si usor, iar gustul e delicios si aromat.
Am avut nevoie de:
Am avut nevoie de:
- 1 piept de pui, 1 rosie, 3-4 catei de usturoi, 3 linguri bulion, sare, piper, ienibahar, tarhon, oregano, patrunjel.
Am curatat puiul de piele si l-am spalat. L-am condimentat cu sare si piper si l-am pus la prajit in ulei incins. Am lasat aproximativ 2 min pe fiecare parte, apoi am adaugat bulion, 3-4 linguri de apa, usturoiul taiat si feliile de rosie. Le-am condimentat cu tarhon, oregano si enibahar. Am lasat sa fiarba 5 min, amestecand din cand in cand.
La final am adaugat patrunjel.
Nu am mai apucat sa aranjez produsul final pe farfurie, fiindca am mancat imediat "bunatatea".
La final am adaugat patrunjel.
Nu am mai apucat sa aranjez produsul final pe farfurie, fiindca am mancat imediat "bunatatea".
0 Response to "Pui cu usturoi si rosii"
Trimiteți un comentariu
Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!