Ciorba de perisoare
Nu sunt o consumatoare zilnica de ciorbe, insa de ciorba de perisoare mi se face destul de des pofta.
Si cand mi-e pofta, nu ezit si ma apuc de gatit!
Am folosit:
Si cand mi-e pofta, nu ezit si ma apuc de gatit!
Am folosit:
- 400 gr carne tocata de porc, 1 ceapa, 1 morcov, 1 cartof, 1 ou, bulion, bors (2-3 linguri), condimente pt carne tocata, piper, oregano, patrunjel, fidea (a ratat poza).
Am tocat marunt ceapa, morcovul si cartoful si le-am pus in oala cu apa la fiert. Cand au dat cateva clocote, am pus perisoarele (din carne, ou si condimente) si bulionul.
Cu 5 minute inainte de final am pus si borsul, fideaua si patrunjelul.
O ciorbita care merge fix la suflet!
Cu 5 minute inainte de final am pus si borsul, fideaua si patrunjelul.
O ciorbita care merge fix la suflet!
Ciorbita de perisoare este una dintre ciorbele mele preferate. Desi eu prefer ciorbele neacrite am sa incerc si eu cu bors. Cred ca iese buna!