Ciorba de vita






Ciorba de vita este o ciorbita foarte gustoasa si consistenta, e alegerea noastra cand vrem o ciorba care "sa ne mearga la suflet" !

Au contribuit la realizarea ei:
  • 500 gr carne de manzat, 1 ceapa si jumatate (daca e o ceapa mare, e ok sa puneti doar una ), 1 morcov, o bucata telina, 1/2 ardei rosu, 100 gr rosii in bulion, 50 gr zarzavat (de la mama soacra), 300 ml bors, 50-70 gr fidea, o legatura de patrunjel, oregano, sare, tarhon.

Carnea am spalat-o bine si am pus-o la fiert. Am fiert-o cam 15 minute si apoi am schimbat apa. Am pus-o la fiert cu alta apa si am adaugat treptat ceapa, morcov, telina, ardei.
Dupa aprox. 25 de min am pus borsul, rosiile, zarzavatul, oregano, tarhon si am potrivit de sare. Am mai lasat 20 de minute la foc potrivit, iar in ultimele 5 minute am pus fidea si patrunjel.

O bunatate de ciorbita, pe care am servit-o alaturi de un pahar de Merlot rosu.
Pofta buna!

0 Response to "Ciorba de vita"

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.