Dovlecei pane








Azi gatim dovlecei. Sau cel putin eu am gatit. Cum tot am poftit la ciorbita de dovlecei si aveam cativa dovlecei cumparati pentru ea, am decis sa fac unul din dovlecei pane.
Asa ca am trecut la treaba.

Am folosit:
  • 1 dovlecel, 1 ou, pesmet

Dovlecelul l-am taiat felii, l-am dat prin ou si pesmet si l-am prajit in ulei incins. Se prajeste foarte repede, aproximativ 1 min pe fiecare parte.
A iesit foarte bun. E o gustare rapida si gustoasa.

1 Response to "Dovlecei pane"

  1. Nicole says:

    Interesant. Am mancat si eu odata cu un sos de rosii cu usturoi si busuioc. yummy!

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.