Ficatei de pui cu vin
O reteta simpla si gustoasa, numai buna de pregatit cand vrei o masa rapida si copioasa, dar, ce-i drept, cu ceva calorii.
Eu am folosit:
- ficatei de pui (5-6 bucati), sare, piper, vin alb, curry, usturoi granulat.
- cartofi (3-4 bucati), usturoi (sare, ulei, otet - pt a pregati mujdeiul)
Am prajit ficateii aproximativ 3 minute, i-am condimentat si apoi am pus vinul. am mai lasat 2-3 minute.
Am servit cu mujdei si cartofi prajiti!
Foarte bun!
moaaama!!! deci o sa plaaang!!! n-am avut timp sa ma uit pe blogul tau ca am fost cu examanele and stuff, dar...i'm impressed fata!!!! BRAVO!
daca imi permiti am sa iti spun si eu o reteta pe care am facut-o de nenumarate ori familiei mele nu stiu daca a mai incercato cineva sau este originala dar este tot cu ficatei dar si spaghete si noua ne place foarte mult.
-se fierb spaghetele cu putina sare,de dau printrun jet de apa rece se lasa la scurs.
-separat se calesc ficatei,dupa care se adauga putin vin alb si se lasa putin la fiert impreuna cu 1 catel de usturoi ,1 foaie mica de dafin,piper,sare
pe farurie se aseaza spaghetele,deasupra sosul d ficatei.patrunjel ca ornament
pofta buna!
Florentina-Carmen Simion(Belusul nostru)facebook
Florentina, iti multumesc pentru reteta, e foarte interesanta! Am sa o incerc fiindca ne plac ficateii mult. Iti voi spune cum a iesit:)