Gratar de porc
Rasfoiam pozele mele din ultima perioada si mi-am dat seama ca am uitat sa postez tocmai gratarul de porc facut acum 2 saptamani la tara.
Cred ca oricine are un gratar si niste carne stie cum stau lucrurile, ca nu e mare bataie de cap.
Avem un gratar mai rudimentar, dar na, atat timp cat pregatim pe el niste fripturici excelente, nu ne mai intereseaza aspectul :))
Treaba sta in felul urmator:
- incingem bine gratarul cu lemne si carbuni pt gratar, il ungem un niste felii de slanina inainte sa asezam carnea (ca sa nu se lipeasca), apoi putem aseza carnea pe el.
- noi am facut friptura de porc si carnati de casa. Pe bucatile de carne am presarat condimente, boia, sare.
Am avut carne foarte slaba si s-a cam uscat, e bine sa luam o carne putin mai grasuta ca sa fie mai suculenta:)
Am servit cu muraturi si mamaliguta!
Va doresc spor la gratare caci s-a cam deschis sezonul si nu uitati sa consumati carnita cu masura :))
Hummmm... juste de regarde j'en salive dejà!
Moi aussi Beth :) Merci beaucoup!!
Mmm.. chiar ca bun!!!
Pupici
Sa va fie de bine.Pupici!
Merci mult Simo! Pupici!
Abia astept sa inceapa si la mine sezonul,mi-ai facut o pofta teribila!
Si mie deja mi-e pofta, pe astea le-am mancat acum 2 saptamani:)) Pup!
Vin si eu la un gratar! anul asta inca nu am servit :). Te pup si imi place sigla ta cu iepuras.
Timea, ma bucur mult ca-ti place sigla :) Pupici si te astept la gratar!!
Hei , au inceput gratarelele ? :);) .... mi-ai facut pofta !!!
Noi am fost la tara si am profitat de vremea frumoasa sa facem si-un gratar :) pupici!
Multumim mult Mihaela!