Supa crema de sfecla rosie
joi, 21 ianuarie 2016
21:28:00
,
0 Comments
Etichete: ardei , ceapa , morcovi , patrunjel , piper , retete post , retete sfecla , sare , sfecla , sfecla rosie , supa , supa crema , supa crema legume
Etichete: ardei , ceapa , morcovi , patrunjel , piper , retete post , retete sfecla , sare , sfecla , sfecla rosie , supa , supa crema , supa crema legume
Supa crema de sfecla rosie este o supa foarte sanatoasa, hranitoare si gustoasa. Este ideala in zilele friguroase cand ne dorim o masa calda.
Se poate servi simpla, cu smantana, cu paine coapta, cu taietei. Nu are nevoie de prea multe ingrediente si se pregateste foarte usor, asa ca trebuie sa o incercati si voi :)
Portii: 4
Timp de preparare: 60 min
Dificultate: usor
Am folosit:
- 1 sfecla rosie (~ 400 g), 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 legatura patrunjel, 1 ceapa, 1 ardei kapia, 2-3 linguri sos de rosii, 2 linguri ulei de masline, sare, piper, busuioc.
Morcovii, radacina de patrunjel, sfecla rosie, ceapa si ardeiul se curata si se taie in bucati mari. Se pun la fiert intr-un vas cu apa.
Se lasa sa fiarba acoperite cu un capac. Cand legumele au fiert si apa a scazut la jumatate, se pune sosul de rosii, uleiul, busuiocul si 1/2 din legatura de patrunjel.
Se mai lasa 8-10 minute, apoi se opreste focul.
Se paseaza cu blenderul pana obtinem o crema de legume.
Se adauga sare si piper dupa gust. Se serveste cu patrunjel tocat marunt.
Pofta buna!
0 Response to "Supa crema de sfecla rosie"
Trimiteți un comentariu
Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!