Cordon bleu
![](http://3.bp.blogspot.com/-b73KT696dgk/T1tCGnuz5iI/AAAAAAAAJ9A/Wapz9kRRGoE/s400/cordon%2Bbleu%2B%25289%2529.jpg)
![](http://1.bp.blogspot.com/-aagGAjvE_S0/T1tCO9oweAI/AAAAAAAAJ9Y/DotXRy8Jl9U/s400/cordon%2Bbleu.jpg)
![](http://3.bp.blogspot.com/-vCJh5t5qSVw/T1tCHB31BYI/AAAAAAAAJ9I/blnGBoPMXa8/s400/cordon%2Bbleu%2Bde%2Bpui.jpg)
![](http://1.bp.blogspot.com/-bNg6me1t2vQ/T1tCGP9z_0I/AAAAAAAAJ80/_GOBeerGPws/s400/cordon%2Bbleu%2B%25288%2529.jpg)
![](http://3.bp.blogspot.com/-gve2_N8c1Bo/T1tCFuM7IaI/AAAAAAAAJ8o/KU31l48f4rM/s400/cordon%2Bbleu%2B%25287%2529.jpg)
![](http://1.bp.blogspot.com/-6ecjzahI3qU/T1tCFaSGIMI/AAAAAAAAJ8c/VnFIvfguMp4/s400/cordon%2Bbleu%2B%25286%2529.jpg)
![](http://1.bp.blogspot.com/-S6bLIgpgvE4/T1tB1cJSjUI/AAAAAAAAJ8Q/GmBBtYi_lbk/s400/cordon%2Bbleu%2B%25285%2529.jpg)
![](http://1.bp.blogspot.com/-UPyGRVe25GA/T1tB1FlPoEI/AAAAAAAAJ8E/HQpT2NpvXdI/s400/cordon%2Bbleu%2B%25284%2529.jpg)
![](http://3.bp.blogspot.com/-Mn6cV-eSCzg/T1tB0pgrxfI/AAAAAAAAJ74/Z6CoyGOV6Ug/s400/cordon%2Bbleu%2B%25283%2529.jpg)
![](http://3.bp.blogspot.com/-WteID7YJu_8/T1tB0fpocQI/AAAAAAAAJ7o/hNLaLt8E-i4/s400/cordon%2Bbleu%2B%25282%2529.jpg)
![](http://3.bp.blogspot.com/-VycjDvvLSu8/T1tBz-a-r8I/AAAAAAAAJ7g/Vr3MtaxFhHs/s400/cordon%2Bbleu%2B%25281%2529.jpg)
By http://retetegg.blogspot.com/
De foarta mult timp imi doream sa incerc cordon bleu, adica facut 100 % de mine nu luat la cutie congelat :) Si l-am tot amanat in ideea ca nu o sa-mi iasa, ca e complicat, etc.
Dar de 8 martie am zis ca trebuie musai sa-l incerc. Pai daca nici de ziua femeii nu-mi demonstrez eu cat sunt de talentata in bucatarie, atunci cand? :))
Si l-am facut! Nu e perfect, nu are aspect de restaurant ... dar e super gustos :) Si nu e chiar asa de complicat de facut ... adica merge repede treaba, trebuie doar sa va apucati de el ca apoi n-are cum sa nu iasa :))
Am folosit:
De foarta mult timp imi doream sa incerc cordon bleu, adica facut 100 % de mine nu luat la cutie congelat :) Si l-am tot amanat in ideea ca nu o sa-mi iasa, ca e complicat, etc.
Dar de 8 martie am zis ca trebuie musai sa-l incerc. Pai daca nici de ziua femeii nu-mi demonstrez eu cat sunt de talentata in bucatarie, atunci cand? :))
Si l-am facut! Nu e perfect, nu are aspect de restaurant ... dar e super gustos :) Si nu e chiar asa de complicat de facut ... adica merge repede treaba, trebuie doar sa va apucati de el ca apoi n-are cum sa nu iasa :))
Am folosit:
- piept de pui (2 bucati), felii de sunca de pui (Sissi), felii de cascaval, sare, piper alb, 3 -4 linguri pesmet, 3 -4 linguri faina, 2 oua, ulei pt prajit, scobitori.
Eu am avut ceva probleme cu pieptul de pui ca nu mi s-a taiat asa frumos cum vroiam, dar am reusit pana in final sa obtin cateva felii frumusele de piept .
Le-am batut putin cu ciocanul pt snitele, le-am condimentat, apoi am asezat pe fiecare felii de cascaval si de sunca (vezi foto).
Am rulat usor apoi am prins in scobitori si le-am inchis ca pe niste rulouri.
Le-am trecut prin faina, ou si pesmet si le-am prajit in ulei incins pe toate partile pana s-au rumenit.
Le-am scos pe un servet sa se scurga grasimea.
Am servit cu salata de legume si verdeturi.
Delicios!!!
Le-am batut putin cu ciocanul pt snitele, le-am condimentat, apoi am asezat pe fiecare felii de cascaval si de sunca (vezi foto).
Am rulat usor apoi am prins in scobitori si le-am inchis ca pe niste rulouri.
Le-am trecut prin faina, ou si pesmet si le-am prajit in ulei incins pe toate partile pana s-au rumenit.
Le-am scos pe un servet sa se scurga grasimea.
Am servit cu salata de legume si verdeturi.
Delicios!!!
imi place enorm....
Una din mancarurile mele preferate!!
o reteta clasica extrem de gustoasa..niciodata n-o refuz!
Si mie Alinutza :)) As manca toata ziua :)
Rocsy, e foarte bun ... e si preferatul meu :)
Multumesc Adnia! Se pare ca nimeni nu refuza felul asta de mancare :)
Grozav de bine arata !!!
Merci mult Adina! Pup!
Arata minunat si cred ca a fost si foarte gustos.
Merci mult! A fost yummmi:))
vreau si eu sa incerc sa gatesc asa ceva :((
Cristian, de ce nu incerci? Nu e o reteta prea grea :D