Pizza quattro stagioni
Pizza in general este buna cu orice fel de topping, dar eu prefer de obicei pizza quattro stagioni sau prosciuto e funghi!
Cum pana acum nu facusem acasa pizza quattro stagioni, m-am gandit sa o testez azi, impreuna cu alte 2 tipuri de pizza, cea cu ananas si cea taraneasca (retetele zilele viitoare pe blog).
Am folosit:
Cum pana acum nu facusem acasa pizza quattro stagioni, m-am gandit sa o testez azi, impreuna cu alte 2 tipuri de pizza, cea cu ananas si cea taraneasca (retetele zilele viitoare pe blog).
Am folosit:
- 1 blat de pizza cu oregano (de obicei iau de la 'Primavara'), 3 linguri sos de rosii (sos pregatit de mine din pasta de tomate, 1 lingurita de ulei, sare, oregano, busuioc), 100 gr branza rasa, cateva felii de carnat uscat de casa, 4 felii de sunca de pui, 3 ciuperci taiate felii, 2 linguri de masline feliate, putin ardei rosu pt decor.
Am uns blatul de pizza cu sos de rosii, am asezat apoi topping-ul (masline, ciuperci, carnat, sunca, ardei), iar la final am presarat branza rasa.
Am lasat in cuptor la foc mediu 10 minute.
Excelenta langa un pahar cu bere rece :)!
bai, dar ideile tale nu se termina niciodata? :D
Raisa, sa stii ca nu prea se termina, mai ales ca mai vine si iubi cu cate ceva:)). Azi am facut 3 feluri de pizza si bezele:). Mai am o lista lunga cu tot ce vreau sa fac, dar n-am timp si uneori nici bani:)
Am pe lista: sushi, salata cu creveti, panna cotta, sper sa ajung sa le fac ;))
ooo, pai de ce nu ai pus toate retetele pe net? :)
Le pun treptat...sa-i fac curiosi pe cititori:)
Danutza,superba idee,,,,si arata de nota 20,,,felicitari!!!!pupp!!!
Mirela, multumesc tare mult! Pupici.
Pizza e preferata mea... as manca pana as bubui :D
Si eu la fel:)):))