Pulpe de pui la cuptor în vin roşu












O friptura extrem de gustoasa, pe care noi am servit-o alaturi de salata de rosii cu usturoi si cartofi acordeon.

Am folosit:
  • 2 pulpe de pui, cateva bucati de carnat de casa picant, 5-6 catei de usturoi, o ceapa, 2 morcovi, coriandru, boia dulce, sare, piper, oregano, 2 pahare vin rosu.

Am crestat pulpele din loc in loc si in fiecare loc crestat am pus felii de usturoi. Am adaugat pe pulpe sare, piper, oregano si boia, apoi le-am pus intr-o tava unsa cu putin ulei.

Am pus in tava si o ceapa taiata rondele, 2-3 catei de usturoi, bucati de morcov, boabe de coriandru, bucati de carnat de casa picant si 2 pahare de vin.

Am lasat in cuptor aproximativ 1 ora, adaugand din cand in cand peste pulpe sos din tava.

Pofta buna!

4 Response to "Pulpe de pui la cuptor în vin roşu"

  1. zuper

    Anonim says:

    un super gust ca sa nu mai zic de prezentare... la o masa plina de musafiri e un deliciu rapid

    Danutza says:

    Multumesc mult! Gustul e mega delicios, noi adoram carnita la cuptor stropita cu vin...e frageda si aromata!

    Anonim says:

    sa-mi ploua-n gura nu alta :))))

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.