Cartofi "acordeon"
Am vazut pe multe bloguri ideea de a prepara cartofii sub forma de acordeon. Asa ca m-am decis sa ii fac si eu, sa nu mai fiu lenesa ca de obicei si sa-i toc pur si simplu in tava langa friptura.
Sunt deliciosi si aspectuosi!
Am folosit:
Sunt deliciosi si aspectuosi!
Am folosit:
- 2 cartofi mai mari, cateva felii de slanina (eu am avut de la tara, naturala si bine afumata), putina branza topita (sau branza, cascaval), sare, patrunjel si oregano uscat.
Am curatat cartofii, i-am spalat bine si i-am taiat sub forma unui acordeon.
In fiecare taietura din cartofi am pus felii subtiri de slanina, iar deasupra cartofilor am pus cuburi de branza topita, sare, patrunjel si oregano uscat.
I-am asezat in tava si i-am lasat la cuptor aproximativ o ora.
Am servit cartofii acordeon cu friptura de pui si salata de rosii cu usturoi.
Pofta buna!
Deliciosi,,,,,eu cateodata ai fac doar cu feliute de usturoi si unt,,,,mmmmmmm,,,,,,pupp!!!
Mirela, merci! Si cu usturoi cred ca sunt yummi:) Pup!
Am ajuns din intamplare, intr-un moment in care chiar imi era foame....
Sunt surprins de rabdarea cu care gatesc oamenii.
Virtualkid, cred ca rabdarea se datoreaza pasiunii pentru gatit:). Multumesc pentru vizita!
foarte bine arata, eu ii fac de fiecare data cand am musafiri, sunt nelipsiti de pe masa, sunt tare buni si sunt si de efect, pup :*
cat de bine arata...:)
Multumesc Dana! Te pup.
Merci Stefy!
in tava ce se pune ulei si apa??????????
Anonim/a, am facut acesti cartofi impreuna cu friptura aceasta http://retetegg.blogspot.com/2011/02/pulpe-de-pui-la-cuptor-in-vin-rosu.html. Am pus in loc de apa vin rosu. Cred ca merge la fel de bine vinul alb sau chiar apa. Dar in cantitati mici, pentru ca ei sunt buni crocanti si nu fierti:)
Arata absolut delicios!
Multumesc mult!
Am facut si eu, sunt minunati !!!
Ma bucur ca ti-au placut George :)