Friptură de porc marinată












Weekend-ul acesta am incercat o reteta noua de friptura. Pana acum nu am marinat niciodata carnea pentru friptura, insa acum am vrut sa incerc ceva nou.

A iesit o friptura foarte gustoasa si aromata!

Am folosit:
  • 500 gr carne de porc, 200 ml vin alb, 7-8 catei de usturoi, coriandru, patrunjel, 2 linguri sos de rosii, condimente pt porc, oregano, tarhon, busuioc, sare, ulei, felii de lamaie.

Carnea de porc am pus-o la marinat cu 4 ore inainte. Am pregatit marinata din: 100 ml vin, sos de rosii, usturoi, coriandru, patrunjel, oregano, tarhon, busuioc, felii de lamaie.
Am pus carnea peste marinata intr-o caserola de plastic cu capac. Am lasat in frigider.

Dupa cele 4 ore, am pregatit o tava unsa cu ulei in care am pus carnea, sosul in care s-a marinat si inca 100 ml vin. Am adaugat si condimentele pt porc, sarea.

Am lasat 50 de minute in cuptor.

Friptura astfel pregatita e foarte buna, frageda si aromata!

Pofta buna!

0 Response to "Friptură de porc marinată"

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.