Frigărui de pui
De foarte mult timp poftesc la frigarui, dar nu orice fel de frigarui ci facute de mine cu tot ceea ce prefer eu.
Ieri ne-am cumparat un grill antiaderent pe care ni-l doream de mult si nu reuseam sa ne decidem care e cel mai bun. Pana la urma am gasit unul care ne-a placut foarte mult si l-am achizitionat.
In aceste conditii, nici nu se mai punea problema sa nu fie primele pe lista frigaruile, la care pofteam asa de mult.
Am folosit:
- 1 piept de pui, 1 ardei gras rosu, 4-5 ciuperci, 100 gr kaizer, 1 ceapa, condimente pentru gratar, bete pentru frigarui.
Am taiat pieptul de pui cuburi, kaizerul felii mici, ciupercile felii, ardeiul bucati, ceapa la fel.
Betele le-am tinut in apa 5 minute inainte de asamblarea frigaruilor.
Am asezat pe fiecare bat carne de pui, ciuperci, ceapa, ardei, kaizer, alternand carnea cu legumele. Am condimentat frigaruile si le-am asezat pe grill. Le-am intors pe fiecare parte pana cand au prins o culoare rumena uniforma. Carnea de pui s-a patruns foarte repede, la fel si legumele.
Am servit cu sos de usturoi.
Excelente, trebuie sa le incercati!
0 Response to "Frigărui de pui"
Trimiteți un comentariu
Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!