Chifteluţe din cartof şi dovlecel
![](http://3.bp.blogspot.com/-5wxL53UN7GM/TkeHyQCgT0I/AAAAAAAAGy4/9VI8wMUqY-s/s400/IMG_3518.jpg)
![](http://3.bp.blogspot.com/-seH4aPiSKIM/TkeHyIS5oGI/AAAAAAAAGyw/haQVblejmGM/s400/IMG_3505.jpg)
![](http://3.bp.blogspot.com/-Vj-xvxt7pvw/TkeHxzW6AdI/AAAAAAAAGyo/tr9BfOb2xKg/s400/IMG_3514.jpg)
![](http://1.bp.blogspot.com/-fUU467bTjFM/TkeHxhulIGI/AAAAAAAAGyg/2bJU8MA4YEI/s400/IMG_3521.jpg)
![](http://3.bp.blogspot.com/-CCIN8L63gm8/TkeHxDI1GwI/AAAAAAAAGyY/4pV0MsDh_X4/s400/IMG_3516.jpg)
By http://retetegg.blogspot.com/
Niste chiftelute pufoase si gustoase care au semanat foarte bine a gogosele la gust. Iubitul meu le-a laudat foarte mult si a mancat si a doua zi dimineata din ele.
Nu incercasem pana acum combinatia cu dovlecel, insa e tare buuna!
Am folosit:
I-am pasat ca pentru piure si i-am amestecat cu usturoi maruntit, ou, pesmet, sare, piper, nucsoara, 2 linguri de faina (faina nu a fost in plan de la inceput, dar simteam ca nu se legase bine compozitia si am adaugat-o).
Am format chiftelute mai mari pe care le-am prajit pe ambele parti in ulei pana au devenit aurii.
Le-am scos pe servetele de hartie sa se scurga de surplusul de grasime.
Noi le-am servit cu rosiile umplute pe care vi le prezint maine.
Desigur, sunt delicioase si reci sau a doua zi daca au fost tinute la loc racoros.
Merita incercate! Pofta buna!
Niste chiftelute pufoase si gustoase care au semanat foarte bine a gogosele la gust. Iubitul meu le-a laudat foarte mult si a mancat si a doua zi dimineata din ele.
Nu incercasem pana acum combinatia cu dovlecel, insa e tare buuna!
Am folosit:
- 5 cartofi, 2 dovlecei, 4-5 catei de usturoi, 100 gr pesmet, 1 ou, sare, piper, nucsoara, 2 linguri de faina.
I-am pasat ca pentru piure si i-am amestecat cu usturoi maruntit, ou, pesmet, sare, piper, nucsoara, 2 linguri de faina (faina nu a fost in plan de la inceput, dar simteam ca nu se legase bine compozitia si am adaugat-o).
Am format chiftelute mai mari pe care le-am prajit pe ambele parti in ulei pana au devenit aurii.
Le-am scos pe servetele de hartie sa se scurga de surplusul de grasime.
Noi le-am servit cu rosiile umplute pe care vi le prezint maine.
Desigur, sunt delicioase si reci sau a doua zi daca au fost tinute la loc racoros.
Merita incercate! Pofta buna!
Mmm .. delicioase :x
Merci iubi:*
Tare bune trebue sa fie, imi place combinatia si am sa incec si eu reteta cat de curand.
Pupici si duminica placuta !
Lia, sunt foarte bune si pufoase! Merci pt vizita! pupici!!!
Doua chiftele din astea care imi plac grozav si maine primesti o inghetata!Pupici!
Wow, ce bine ca primesc inghetata ... chiar imi era pofta! Maine te servesc si cu o rosioara cu ou ... noi asa am papat chiftelele si au fost parca si mai bune:)
bestiale:X
Yep, au fost:) Merci!
Hmmm, deja le simt gustul mai ales ca au si usturoi... E cam devreme, dar tot as minca una pe piine... Pupici si o saptamina minunata !
Daniela, merci! Nu e devreme, e numai bine sa servesti la micul dejun:)Pupici!