Sos bolognese
By http://retetegg.blogspot.com/
Pentru ca azi am in plan sa va prezint reteta mea de lasagna, m-am gandit sa incep cu sosurile pentru aceasta reteta minunata.
Primul pe lista e sosul bolognese, care merge foarte bine si la cannelloni sau la alte tipuri pe paste.
Am folosit:
Pentru ca azi am in plan sa va prezint reteta mea de lasagna, m-am gandit sa incep cu sosurile pentru aceasta reteta minunata.
Primul pe lista e sosul bolognese, care merge foarte bine si la cannelloni sau la alte tipuri pe paste.
Am folosit:
- 600 gr carne tocata de porc, 1 ceapa, 1 morcov, 300 ml sos de rosii, 1 pahar (150 ml) apa, sare, piper, busuioc, patrunjel, 2 linguri ulei de masline.
Am taiat fin ceapa si morcovul si le-am pus la calit in ulei de masline.
Am adaugat peste ele carnea tocata si 1 pahar cu apa. Am lasat sa fiarba la foc mic pana s-a evaporat apa.
Am adaugat apoi sosul de rosii, busuioc, sare si piper. Am lasat 20 de minute pe foc.
Cu 5 minute inainte de final am pus si patrunjelul tocat.
Delicios!
Am adaugat peste ele carnea tocata si 1 pahar cu apa. Am lasat sa fiarba la foc mic pana s-a evaporat apa.
Am adaugat apoi sosul de rosii, busuioc, sare si piper. Am lasat 20 de minute pe foc.
Cu 5 minute inainte de final am pus si patrunjelul tocat.
Delicios!
0 Response to "Sos bolognese"
Trimiteți un comentariu
Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!