Stufat de pui
![](http://4.bp.blogspot.com/-9Zrw24ePayk/Te-rmh-sM2I/AAAAAAAAF5o/f7TInNlwlcY/s400/IMG_2572.jpg)
![](http://3.bp.blogspot.com/-UFIN-ofhCfk/Te-rmMZ9d_I/AAAAAAAAF5g/mxNtqmLKf2Q/s400/IMG_2569.jpg)
![](http://3.bp.blogspot.com/-r_bJf69jwxM/Te-rcwbaROI/AAAAAAAAF5Y/epDxKq-2T2s/s400/IMG_2567.jpg)
![](http://2.bp.blogspot.com/-guTvmTotx1k/Te-rcVlTTLI/AAAAAAAAF5Q/dt4vAmgZxGI/s400/IMG_2571.jpg)
![](http://2.bp.blogspot.com/-zAtaBVx-2xo/Te-rbzsZz5I/AAAAAAAAF5I/H0y3AkGtuo8/s400/IMG_2576.jpg)
![](http://4.bp.blogspot.com/-tvA2WBkd-Pg/Te-rbIjmQcI/AAAAAAAAF5A/NGkIJunk-R8/s400/IMG_2565.jpg)
![](http://4.bp.blogspot.com/-3H0zAmMUA1Q/Te-ra-WzNvI/AAAAAAAAF44/pEns_tTn3dc/s400/IMG_2564.jpg)
O mancarica extrem de buna pe care nu am reusit sa v-o prezint pana acum si pe care va sfatuiesc sa o incercati cu prima ocazie, e delicioasa.
Am folosit:
Am calit pulpele de pui taiate pe jumatate in 2 linguri de ulei, apoi am adaugat ceapa si usturoiul taiate, ardeiul taiat si 1 pahar cu apa.
Am lasat sa fiarba amestecand din cand in cand.
Am adaugat condimentele, vinul, concentratul de pui, apoi pasta de tomate amestecata cu faina si 2 linguri de apa.
Am lasat aprox 7-8 minute pe foc, apoi am oprit si am adaugat patrunjel tocat.
Am servit cu mare pofta:)!
Am folosit:
- 3 pulpe de pui mari, 2 legaturi ceapa verde, 2 legaturi usturoi verde, 3-4 linguri pasta de tomate, 1 cub concentrat de pui, patrunjel, 2 linguri de faina, ghimbir, boia dulce, 1 ardei gras, piper alb, 50 ml vin alb, o foaie de dafin, 2 linguri de ulei, sare.
Am calit pulpele de pui taiate pe jumatate in 2 linguri de ulei, apoi am adaugat ceapa si usturoiul taiate, ardeiul taiat si 1 pahar cu apa.
Am lasat sa fiarba amestecand din cand in cand.
Am adaugat condimentele, vinul, concentratul de pui, apoi pasta de tomate amestecata cu faina si 2 linguri de apa.
Am lasat aprox 7-8 minute pe foc, apoi am oprit si am adaugat patrunjel tocat.
Am servit cu mare pofta:)!
la cat de bine arata sigur o sa incerc si eu reteta intr-o zi...
Stefy, merci! Sa-l incerci neaparat, acum cand sunt verdeturi pe piata:)
Nu se pune ghimbir,ardei gras,dafin si faina.
Asta e deja o reteta sarita din tiparele clasicului.
seriooos?? pai daca le stii tu pe toate ce naiba mai cauti pe un blog despre gatit? :))