Cornetti rigati all' arabiata
Astazi am incercat o reteta care, desi are un titlu mai sofisticat, este foarte usor si rapid de pregatit.
In 10 minute a fost gata, iar gustul este unul foarte interesant si nou pentru mine (nu am mai pregatit un sos picant pentru paste pana acum).
Am folosit:
In 10 minute a fost gata, iar gustul este unul foarte interesant si nou pentru mine (nu am mai pregatit un sos picant pentru paste pana acum).
Am folosit:
- 300 gr paste cornetti rigati, 200 gr rosii tocate in bulion, 3 linguri pasta de tomate, busuioc, oregano, sare, boia dulce, 1/2 lingurita sos chili (eu am un sos foarte iute, deci este suficient 1/2 lingurita), 3 catei de usturoi, parmezan, 2 linguri ulei.
Am pus pastele la fiert in apa cu sare.
Intr-o tigaie am incins uleiul in care am pus usturoiul tocat, apoi pasta de tomate, rosiile, sosul chili, oregano, busuioc, boia si sare. Am amestecat bine ingredientele si le-am lasat pe foc timp de 4 minute. Am adaugat apoi pastele scurse peste sosul de rosii si am mai lasat 2 minute.
Am servit pastele cu parmezan deasupra.
Pofta buna!
un premiu de sfarsit de vara te asteapta sa-l ridici d pe blog-ul meu !