Cornetti rigati all' arabiata







Astazi am incercat o reteta care, desi are un titlu mai sofisticat, este foarte usor si rapid de pregatit.

In 10 minute a fost gata, iar gustul este unul foarte interesant si nou pentru mine (nu am mai pregatit un sos picant pentru paste pana acum).

Am folosit:
  • 300 gr paste cornetti rigati, 200 gr rosii tocate in bulion, 3 linguri pasta de tomate, busuioc, oregano, sare, boia dulce, 1/2 lingurita sos chili (eu am un sos foarte iute, deci este suficient 1/2 lingurita), 3 catei de usturoi, parmezan, 2 linguri ulei.

Am pus pastele la fiert in apa cu sare.

Intr-o tigaie am incins uleiul in care am pus usturoiul tocat, apoi pasta de tomate, rosiile, sosul chili, oregano, busuioc, boia si sare. Am amestecat bine ingredientele si le-am lasat pe foc timp de 4 minute. Am adaugat apoi pastele scurse peste sosul de rosii si am mai lasat 2 minute.

Am servit pastele cu parmezan deasupra.

Pofta buna!

1 Response to "Cornetti rigati all' arabiata"

  1. pansy says:

    un premiu de sfarsit de vara te asteapta sa-l ridici d pe blog-ul meu !

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.