Dovlecei umpluti
![](http://4.bp.blogspot.com/_us23iHFAMOA/S-2aMaTzJTI/AAAAAAAABsY/A0zvqONye1I/s400/Imagine0803.jpg)
![](http://3.bp.blogspot.com/_us23iHFAMOA/S-2aL6Go2wI/AAAAAAAABsQ/IxwqSP68fcE/s400/Imagine0804.jpg)
![](http://2.bp.blogspot.com/_us23iHFAMOA/S-2aLhwk8SI/AAAAAAAABsI/aR9hiNV1et0/s400/Imagine0805.jpg)
![](http://2.bp.blogspot.com/_us23iHFAMOA/S-2aLZWxptI/AAAAAAAABsA/eghJGpjF4KE/s400/Fotografii-0323.jpg)
Astazi in meniu avem: dovlecei umpluti.
Eu am mai pregatit vinete umplute, ciuperci si rosii umplute, insa nu am pregatit dovlecei umpluti, pana azi:).
Am folosit:
Eu am mai pregatit vinete umplute, ciuperci si rosii umplute, insa nu am pregatit dovlecei umpluti, pana azi:).
Am folosit:
- 5 dovlecei, 300 gr pulpa de porc, 1 ceapa alba, 1/2 ceapa rosie, 1 ardei, 3-4 linguri sos de rosii, condimente pentru porc, sare, oregano, 1/2 pahar vin alb, 2 foi dafin, 3 boabe ienibahar.
Am avut o pulpa mai mare de porc din care am tocat cu robotul 300 de gr. Am tocat tot cu robotul si ceapa si ardeiul. Le-am pus pe toate la calit, am adaugat si sos de rosii, condimente pt porc, sare si oregano.
Dovleceii i-am spalat, le-am scos miezul si i-am umplut cu compozitia de mai sus.
I-am pus in tava impreuna cu un sos din apa, vin, foi de dafin si ienibahar. Am lasat in cuptor aproape o ora.
I-am servit cu smantana.
Hmm....bun, bun!
0 Response to "Dovlecei umpluti"
Trimiteți un comentariu
Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!