Rulada de porc cu bacon si cascaval afumat
![](http://2.bp.blogspot.com/_us23iHFAMOA/S_WL80oLQvI/AAAAAAAAByE/XcvAhLQNz3E/s400/Imagine0841.jpg)
![](http://1.bp.blogspot.com/_us23iHFAMOA/S_WL0nC_HkI/AAAAAAAABx8/ejjzwww-MEc/s400/Imagine0843.jpg)
![](http://2.bp.blogspot.com/_us23iHFAMOA/S_WL0WkxcPI/AAAAAAAABx0/qwQifTdu3xM/s400/Imagine0842.jpg)
![](http://1.bp.blogspot.com/_us23iHFAMOA/S_WL0GXFd9I/AAAAAAAABxs/2-tAThLObPs/s400/Fotografii-0329.jpg)
![](http://3.bp.blogspot.com/_us23iHFAMOA/S_WLznRNf4I/AAAAAAAABxk/F3b_tLSfnMw/s400/Fotografii-0328.jpg)
![](http://3.bp.blogspot.com/_us23iHFAMOA/S_WLzQTiXuI/AAAAAAAABxc/RVoZiDjARD4/s400/Fotografii-0327.jpg)
Hmmm ... inca o reteta reusita de la prima incercare:)
Desi initial mi se parea cam dificil sa ma apuc sa pregatesc o rulada de porc, mi-am facut curaj si am testat.
E asa de buna incat merita orice efort!!!
Am folosit:
Desi initial mi se parea cam dificil sa ma apuc sa pregatesc o rulada de porc, mi-am facut curaj si am testat.
E asa de buna incat merita orice efort!!!
Am folosit:
- 500-600 gr pulpa de porc, 4-5 felii de sunca presata, 4-5 felii bacon, 150 gr cascaval afumat, foi dafin, curry, condimente pt porc, boabe de ienibahar, 100 ml vin, sare, piper, patrunjel, scobitori (pt a fixa rulada).
Am taiat carnea in doua bucati. Am pregatit-o ca pentru snitele, am condimentat-o si apoi am umplut cu bacon, cascaval, sunca. Am rulat carnea si am fixat-o cu scobitori. Am pus bucatile de rulada intr-o cratita impreuna cu sosul din apa, vin, condimente, foi de dafin, ienibahar, sare, piper.
Am lasat aproximativ o ora la cuptor.
A iesit foarte buna si frageda. Am servit cu felii de castraveciori murati.
Pofta buna!
Ce pictura! Trebuie să fie rafinat.
Un salut de la World produse de patiserie de fantezie