Cartofi copti umpluti cu pui
duminică, 22 februarie 2015
16:19:00
,
0 Comments
Etichete: cartofi , cartofi copti , cartofi umpluti , chilli , maioneza , marar , mujdei , piept de pui , piper , sare
Etichete: cartofi , cartofi copti , cartofi umpluti , chilli , maioneza , marar , mujdei , piept de pui , piper , sare
Ca de obicei, duminica vin cu cate o reteta simpla si foarte gustoasa. Azi am adus cartofi copti, umpluti cu piept de pui si serviti cu usturoi.
Fiindca ne-au placut mult cartofii cu mozzarella, am vrut sa mai incerc si alte variante de cartofi copti umpluti. O idee excelenta pentru weekend!
Portii: 2
Timp de preparare: 30 min
Timp de coacere: 60 min
Dificultate: usor
Dificultate: usor
Am folosit:
- 3 cartofi, 300 g piept de pui, 100 g maioneza de casa, 1 legatura de marar, boia dulce, sare, piper, chilli, mujdei (optional)
Cartofii se spala bine, sa lasa la scurs, apoi se taie pe jumatate.
Se pun jumatatile de cartofi intr-o tava stropita cu putin ulei.
Se lasa aprox 60 de minute la foc mic-mediu pana se rumenesc usor deasupra.
Se scot pe o farfurie si se lasa sa se raceasca.
Cu o lingurita se scoate usor jumatate din miezul cartofilor.
Pentru umplutura fierbem pieptul de pui, il racim si il taiem bucati mici.
Preparam maioneza si o amestecam cu pieptul de pui si mararul tocat marunt. Condimentam dupa gust.
Umplem jumatatile de cartofi cu ajutorul unei linguri, decoram cu marar si chilli si servim cu mujdei.
* Daca va place mult usturoiul, puteti amesteca direct mujdeiul si maioneza!
Pofta buna!
0 Response to "Cartofi copti umpluti cu pui"
Trimiteți un comentariu
Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!