Cartofi copti cu mozzarella
sâmbătă, 14 februarie 2015
12:49:00
,
0 Comments
Etichete: cartofi , cascaval , ceapa verde , chilli , mozzarella , telemea
Etichete: cartofi , cascaval , ceapa verde , chilli , mozzarella , telemea
O reteta ideala pentru zilele lenese din weekend: cartofi copti cu mozzarella.
Foarte usor de preparat, ingrediente putine si un rezultat delicios. Se poate servi ca atare sau ca garnitura langa friptura.
Eu am preferat-o pentru cina, cu putina ceapa verde deasupra :)
Portii: 2
Timp de preparare: 60 min
Timp de preparare: 60 min
Dificultate: usor
Am folosit:
- 3 cartofi, 150 g mozzarella, 50 g cascaval, 50 g telemea, sare, piper, fulgi chilli, ceapa verde, 2 linguri ulei.
Cartofii i-am spalat bine si i-am pus la fiert 30 de minute.
I-am scos in apa rece, i-am lasat 5 minute, apoi i-am curatat de coaja si i-am taiat pe jumatate.
Am scobit cu o lingurita putin din miezul fiecarei jumatati, iar in golul format am pus sare, piper, chilli si branzeturile rase. Ordinea a fost cascaval, telemea, mozzarella, dar nu e o regula.
Am uns o tava cu putin ulei si am asezat cartofii.
Am copt 15 minute la foc mediu, pana ce cartofii s-au rumenit usor, iar branza s-a topit.
Am servit cu ceapa verde.
Pofta buna si weekend minunat sa aveti!
0 Response to "Cartofi copti cu mozzarella"
Trimiteți un comentariu
Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!