Iahnie de fasole cu scăriță
O reteta absolut delicioasa si destul de ieftina este cea de iahnie. Cum a trecut mult timp de cand nu am mai pregatit-o, azi i-a venit randul.
Puteti sa incercati si varianta de post, fara carne, este la fel de gustoasa.
Am folosit:
Puteti sa incercati si varianta de post, fara carne, este la fel de gustoasa.
Am folosit:
- 300 gr fasole alba uscata, 1 conserva fasole rosie, 200 gr scarita de porc afumata, 5 linguri sos de tomate, 1 ceapa, sare, cimbru, patrunjel.
Fasolea alba am pus-o in apa cu o seara inainte. A doua zi am schimbat apa si am pus-o la fiert. Dupa cateva clocote am schimbat iar apa, repetand operatiunea de 2-3 ori.
Cand fasolea alba a fiert, adaugam si fasolea rosie, scarita taiata bucati si amestecam bine.
Apoi pregatim sosul.
Am tocat o ceapa si am pus-o la calit. Cand s-a rumenit am adaugat sosul de rosii, sare, cimbru si 3 linguri de apa.
Am adaugat sosul peste fasole si am mai lasat 10-15 minute pe foc.
La final am pus si putin patrunjel tocat marunt.
Am servit cu castraveti in otet.
Pofta buna!
Ahaaaaaaaaa deci tu erai cu bunatatea asta de fasole !!!
Delicioasa...
Imi place blogul tau...e tineresc !
Te tzuc !
Multumesc mult Sidy!
o iahnie nu o refuza nimeni,mai ales atat de gustoasa !
Foarte frumos blog
Am apreciat totdeauna acest blog....m-am inspirat si eu la retete de aici....si ma bucur ca este cineva care munceste pt asa ceva...si ne da si noua idei...Prea fain blogul...:)MERITI NOTA 1000000000.:)Continua tot asa....suntem cu ochii pe tine:)
Multumesc mult pentru aprecieri!
Ma bucur ca pot sa dau idei sau sa fiu de ajutor in bucatarie.
O zi faina! Pup!