Retete traditionale pentru Craciun

By http://retetegg.blogspot.ro/

Dragii mei, astazi va prezint retete traditionale pentru Craciun!
 
Mai sunt doar 5 zile pana la Sarbatoarea Craciunului si cu totii suntem acum in febra pregatirilor. Fie ca taiem porcul din gospodarie si facem bunatati din el, fie ca mergem la supermarket si cumparam cele necesare pentru masa de Craciun, zilele astea e mare agitatie. Am observat deja asta in magazine, in piata, in trafic .... toti alearga sa-si faca "provizii".
 
Doar stim bine ca nu trebuie sa ne lipseasca aperitivele, friptura, sarmalele si mamaliguta, dulciurile, bautura si e bine sa le avem pe toate ca nu fim nevoiti sa le cumparam pe 24 cand deja se epuizeaza unele stocuri.
 
De gatit e cam devreme sa ne apucam, fiindca vrem sa le avem pe toate proaspete, insa pentru delicii porcine cam acum e momentul...fiindca mai trebuie sa le lasam la odihnit si/sau afumat cateva zile ca sa fie numa' bune de Craciun.

Eu va propun azi retete traditionale, mai simple sau mai dificile, dar la fel de gustoase si apreciate la o masa festiva.

Retete traditionale (aperitiv/fel principal/garnitura)

Pofta buna si gatiti cu spor!

4 Response to "Retete traditionale pentru Craciun"

  1. Haplea says:

    Numai bunatati acolo!!!

    Danutza says:

    Multumesc :)

    Vaaai! ce pofte mi-ai facut! Abia astept Craciunul!
    Iti doresc sa ai sarbatori fericite! te pup!

    Danutza says:

    Si eu abia astept sa le degust! :)
    Sarbatori frumoase pline de bucurii :* Pupici!

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.