Cartofi umpluti cu ciuperci si pui



Am inceput anul cu una din retetele mele preferate, cartofi copti. Din copilarie mi-au placut cartofii copti mai mult decat cei prajiti sau fierti, iar treptat am inceput sa le adaug diverse toppinguri pentru un plus de savoare.

Pentru aceasta reteteta am folosit ingrediente de prin frigider si camara, pe care imi doream sa le trasform in ceva bun. Si chiar a iesit o combinatie foarte buna, pentru o cina simpla!

Portii: 2
Timp de preparare: 45 min
Dificultate: usor

Am folosit:
  • 3 cartofi medii, 200 g ciuperci din conserva, 200 g piept de pui, 1 catel de usturoi, 2 castraveciori in otet, 1/2 lingurita rozmarin, 2 linguri ulei, sare, piper, patrunjel;
Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie pe jumatate.

Se aseaza intr-o tava, se ung cu ulei si se condimenteaza cu sare si rozmarin.

Se pun in cuptor la 180 de grade timp de 30-35 min.

Pieptul de pui se fierbe sau se prepara pe gratar, apoi se taie in bucati mici. Se amesteca intr-un bol cu ciupercile taiate marunt, usturoiul feliat si castraveciorii taiati cubulete.

Se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca bine. Optional se pot pune cateva lingurite de maioneza sau mustar.
 
Cartofii se scot din cuptor si se adauga peste fiecare toppingul de ciuperci si pui.
 
Se presara patrunjel tocat si se servesc cu putin sos de rosii sau ketchup.
 
Pofta buna!

0 Response to "Cartofi umpluti cu ciuperci si pui"

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.