Paste cu anghinare, porumb si smantana



By http://retetegg.blogspot.com

Ne plac foarte mult pastele si sunt solutia noastra pentru o masa rapida si gustoasa!

De cativa ani am descoperit si combinatia de paste cu anghinare pe care o ador, indiferent ca prepar pastele cu sos alb sau rosu.

Am folosit (pt 2 portii):

  • 300 g fusilli ( sau ce pasta preferati), 1 borcan de 390 g de inimi de anghinare marinate in ulei ( eu iau din Lidl), 100 g porumb din conserva, 250 g sunca presata, 2 catei de usturoi, 250 ml smantana pt gatit, 2 linguri smantana 30% grasime, sare, piper, marar

Am fiert pastele in apa cu putina sare timp de 8 min si le-am scurs.

Am pus la calit intr-o tigaie inimile de anghinare taiate in sferturi, impreuna cu sunca taiata cuburi si porumbul. Nu e nevoie de ulei daca alegeti anghinarea marinata in ulei.

Am lasat 5 min sa se caleasca si apoi am adaugat usturoiul taiat marunt.

Am amestecat smantana pt gatit cu cea clasica si am adaugat-o in tigaie amestecand bine. Am condimentat cu sare si piper.

Am gatit 2-3 min, apoi am pus pastele si am amestecat bine. Inca 2 min pe foc mic si gata masa.

Am servit cu marar proaspat deasupra.

Enjoy!

0 Response to "Paste cu anghinare, porumb si smantana"

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.