Gnocchi cu bacon, passata si pecorino



By http://retetegg.blogspot.com

Reteta video - gnocchi cu bacon, passata si pecorino ⬆️🔝

Ghocchi sunt printre pastele mele preferate si le prepar des fie in varianta aceasta cu bacon si passata, fie cu pesto.

Am folosit:

  • 400 g gnocchi, 300 ml passata (eu am pus si la sticla si la cutie), 200 g bacon, 50 g pecorino, 2 ardei kapia, 3 catei de usturoi, 2-3 linguri ulei.

Am fiert gnocchi in apa cu sare cateva min. Folositi indicatiile de fierbere de pe ambalaj.

Intr-o tigaie am pus 3 linguri de ulei si am prajit baconul taiat cuburi si usturoiul. Am pus apoi ardeiul kapia si am lasat 3-4 min sa se inmoaie.

Am adaugat passata. Eu am preferat sa combin sosul de rosii la sticla cu cel la cutie care mi se pare mai gros.

Am condimentat cu sare si piper.

Am adaugat gnocchi si i-am lasat 2 min sa fiarba in sos, apoi am presarat pecorino si gata.

Pofta buna!

0 Response to "Gnocchi cu bacon, passata si pecorino"

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.