Paste cu dovlecel şi sos de roşii
By http://retetegg.blogspot.com
Am pregatit iar paste, dar de aceasta data cu un sos super bun, o combinatie delicioasa pe care trebuie s-o incercati si voi!
Am folosit:
Am folosit:
- paste (eu am avut de tip cornetti), 1 dovlecel, 1/2 ceapa, 3-4 ciuperci, 150 ml sos de rosii, cateva nuci, sare, oregano, boia dulce, cascaval ras, 1 lingurita sos de soia.
Pastele le-am fiert in apa cu sare si le-am lasat la scurs.
Am tocat ceapa julien si am pus-o la calit. Am adaugat ciupercile taiate, oregano, boia, sare si 2 linguri de apa de la paste.
Cand ceapa si ciupercile s-au calit, am adaugat si dovleceii taiati rondele subtiri (eu am o razatoare care taie in diverse forme si e ideala pentru felii subtiri). Am pus sosul de soia si sosul de rosii, apoi am mai lasat pe foc aprox. 6-7 minute.
Am asezat pe o farfurie o portie de paste, am adaugat peste ele sosul de dovlecei si rosii, iar deasupra am ras cascaval si am pus cateva nuci.
O combinatie extra buna, o aroma deosebita si un gust ... yummy!
Tare bine arata,,,yamiii,unde sunt paste,hop si eu.Pupppp!!
Mirela, nici eu nu refuz pastele - la orice ora!
Merci, pupici!