Spaghetti alla bolognese II
Pentru ca, asa cum spuneam si inainte, sunt un mare fan al pastelor, azi am pregatit o alta varianta de spaghetti alla bolognese. Bineinteles ca gustul a fost deosebit datorita modificarii unora dintre ingrediente.
Am folosit:
Am folosit:
- 1 pachet spaghete subtiri, 1 ardei rosu, 9-10 ciuperci proaspete, 5 felii de sunca presata, 5 linguri sos de rosii, sos chilli, ketchup dulce, oregano, patrunjel uscat, piper, sare.
Spaghetele se fierb in apa cu sare si se scurg. Separat se calesc ciupercile taiate felii, ardeiul si sunca taiate cubulete, se adauga sosul de rosii, chilli, ketchup si condimentele. Sunt gata in 10 minute.
Preparatul se aseaza fierbinte peste paste si este servit repede de catre toti pofticiosii!
Preparatul se aseaza fierbinte peste paste si este servit repede de catre toti pofticiosii!
interesanta idee mai ales ca este o mancare usoara pentru seara.
Usoara, rapida si buuuna!