Frigărui de pui cu bere
By http://retetegg.blogspot.com/
Acestea sunt frigaruile de sambata, insa azi mai fac o tura. Sunt asa de bune ca nu te poti satura!!! Pe cuvant, trebuie sa le incercati :))
Nu necesita prea multa bataie de cap, doar cateva ingrediente si combinatiile sunt multiple.
Am folosit:
Pieptul de pui l-am taiat bucati si l-am pus la marinat in sos.
Sosul l-am pregatit din sos soia, condimente pt pui si pt gratar si ierburi de provence.
Am taiat bucati dovlecelul, ardeiul, sunca si ciupercile. Ceapa fiind mai mica am taiat-o in 4 si am scos fiecare strat de invelis.
Betele pt frigarui le-am tinut in apa 2 minute.
Am inceput sa montez frigaruile in functie de preferinte ... unul vrea cu ceapa, altul fara ... etc:), alternand insa legumele si carnea.
Le-am pus pe grill, le-am condimentat cu sare si piper si le-am intors pe toate partile sa se patrunda uniform.
Spre finalul coacerii, le-am stropit cu bere. Atentie la vaporii care se formeaza cand punem berea!
Le-am servit cu salata de ardei copti.
Delicioase!!!
Acestea sunt frigaruile de sambata, insa azi mai fac o tura. Sunt asa de bune ca nu te poti satura!!! Pe cuvant, trebuie sa le incercati :))
Nu necesita prea multa bataie de cap, doar cateva ingrediente si combinatiile sunt multiple.
Am folosit:
- piept de pui, ardei kapia rosu, ciuperci, sunca de praga, ceapa, dovlecel, sos soia, condimente pt pui si pt gratar, ierburi de provence, bere, sare, piper.
Pieptul de pui l-am taiat bucati si l-am pus la marinat in sos.
Sosul l-am pregatit din sos soia, condimente pt pui si pt gratar si ierburi de provence.
Am taiat bucati dovlecelul, ardeiul, sunca si ciupercile. Ceapa fiind mai mica am taiat-o in 4 si am scos fiecare strat de invelis.
Betele pt frigarui le-am tinut in apa 2 minute.
Am inceput sa montez frigaruile in functie de preferinte ... unul vrea cu ceapa, altul fara ... etc:), alternand insa legumele si carnea.
Le-am pus pe grill, le-am condimentat cu sare si piper si le-am intors pe toate partile sa se patrunda uniform.
Spre finalul coacerii, le-am stropit cu bere. Atentie la vaporii care se formeaza cand punem berea!
Le-am servit cu salata de ardei copti.
Delicioase!!!
arata super!!!!complimenti danuca!!!!!
Arata super bine. crezi ca pot fi facute si la cuptor?
Merci Alina! pupici!
Da, cred ca le poti face si la cuptor, doar ca o sa dureze ceva mai mult procesul de preparare...in rest cam la fel, le intorci pe toate partile si e ok. Sincera sa fiu nu am incercat, dar sunt convinsa ca sunt la fel de delicioase.
O zi buna!
da, te cred si eu ca sunt delicioase! Cum ar putea sa nu fie la ce ingrediente are? O zi frumoasa sa ai!
Merci mult Gaby! Dupa-amiaza faina si tie! Pup!
Minunate. Usor de facut, mai ales ca gratarul il face sotul.
Doamne,dar tu nu stai deloc!Esti foarte harnica!
Viorica, sotul tau e mai harnic decat al meu! Ce-i drept stam la bloc si sunt nevoita sa fac pe grill...asa ca el se sustrage, ca deh, bucataria e domeniul meu:)
Teo, nu prea stau ... mereu trebuie sa incerc sa pregatesc ceva nou:) Dar si cand iau concediuuu, nu mai fac nici salata:))
Abia il astept anul asta (pe concediu), ma duc la socrii ...iar soacra mea gateste nemaipomenit de bine ... asa ca mai iau si eu o pauza!
Tizo, io vin cu berea, tu dai frigaruile, da ?! Mi-ai facut pofta de frigarui, dar la ora asta o pun in cui... ca n-am frigarui... Pupici si-o seara placuta !
Delicios!
Mmm, o bere rece...suna de minune!!! Nici eu nu faceam inainte frigarui tot asa ca nu aveam bete, dar mi-am luat o punga mare, sa-mi ajunga:))
Te pup, noapte buna!
Miha, asa e! Merci pt vizita!