Păstăi de fasole cu usturoi
Astazi a fost iar foarte cald in Bucuresti. Am avut totusi curajul sa intru in bucatarie si am pregatit o reteta rapida si simpla.
Am folosit:
Am taiat pastaile de fasole in 2-3 bucati si le-am pus la fiert. Cand s-au fiert le-am scos din apa si le-am scurs bine.
Le-am pus la calit in ulei, am adaugat usturoi maruntit, sare, oregano, busuioc, patrunjel si boia.
Am lasat 5 minute la calit, apoi am servit.
Pofta buna!
Am folosit:
- 1 kg pastai de fasole, 10-12 catei de usturoi, 2-3 fire de patrunjel, oregano, busuioc, 1/2 lingurita boia (sa colorez putin mancarea), sare, 3 linguri ulei.
Am taiat pastaile de fasole in 2-3 bucati si le-am pus la fiert. Cand s-au fiert le-am scos din apa si le-am scurs bine.
Le-am pus la calit in ulei, am adaugat usturoi maruntit, sare, oregano, busuioc, patrunjel si boia.
Am lasat 5 minute la calit, apoi am servit.
Pofta buna!
0 Response to "Păstăi de fasole cu usturoi"
Trimiteți un comentariu
Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!