Friptură de porc marinată
Weekend-ul acesta am incercat o reteta noua de friptura. Pana acum nu am marinat niciodata carnea pentru friptura, insa acum am vrut sa incerc ceva nou.
A iesit o friptura foarte gustoasa si aromata!
Am folosit:
A iesit o friptura foarte gustoasa si aromata!
Am folosit:
- 500 gr carne de porc, 200 ml vin alb, 7-8 catei de usturoi, coriandru, patrunjel, 2 linguri sos de rosii, condimente pt porc, oregano, tarhon, busuioc, sare, ulei, felii de lamaie.
Carnea de porc am pus-o la marinat cu 4 ore inainte. Am pregatit marinata din: 100 ml vin, sos de rosii, usturoi, coriandru, patrunjel, oregano, tarhon, busuioc, felii de lamaie.
Am pus carnea peste marinata intr-o caserola de plastic cu capac. Am lasat in frigider.
Dupa cele 4 ore, am pregatit o tava unsa cu ulei in care am pus carnea, sosul in care s-a marinat si inca 100 ml vin. Am adaugat si condimentele pt porc, sarea.
Am lasat 50 de minute in cuptor.
Friptura astfel pregatita e foarte buna, frageda si aromata!
Pofta buna!
0 Response to "Friptură de porc marinată"
Trimiteți un comentariu
Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!