Tagliatelle milaneze
By http://retetegg.blogspot.com
De cand stau mai mult pe Instagram am mai multa inspiratie sa gatesc, dar si mai multe idei sa fac postari creative.
Asa ca am facut un Reel, adica un mic filmulet cu etapele de preparare ale acestor tagliatelle milaneze delicioase.
Pe final m-a tradat lumina slaba din bucatarie si nu am reusit niste poze prea bune, dar pastele sunt yum.
Daca vreti sa vedeti filmuletul de preparare va las aici link catre instagramul meu:
https://www.instagram.com/danapurcarea26
Reteta nu e grea deloc si puteti jongla cu ingredientele favorite, eu de data asta nu am pus ciuperci.
Am folosit:
400g tagliatelle proaspete cu ou (Maffei), 300 g rosii pasate, 200 g bacon usor afumat, 1 ardei gras rosu, 2 fire ceapa verde, 2 catei de usturoi, 2 linguri ulei de masline, busuioc uscat, sare, piper, verdeata;
Pastele se fierb al dente in apa cu putina sare.
Intr-o tigaie se caleste ceapa cu usturoiul, apoi se pune bacon cubulete si ardei.
Cand s-au calit bine se adauga rosiile pasate si se condimenteaza cu busuioc uscat, sare si piper.
Se lasa sa fiarba sosul 5 min, apoi se adauga pastele bine scurse.
Se amesteca si se servesc. Optional se pune verdeata si parmezan deasupra.
Pofta buna!
0 Response to "Tagliatelle milaneze"
Trimiteți un comentariu
Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!