Salată de pui cu ciuperci şi fasole
Cum aveam in frigider o bucata de piept de pui mi-am pus imaginatia la incercare si m-am gandit ce gust are oare o salata cu fasole si ciuperci? Eram cam sceptica in privinta conservei de fasole boabe fiindca nu mai folosisem pana acum.
Insa a avut un gust foarte placut in salata, s-a combinat perfect cu restul ingredientelor.
Am folosit:
Insa a avut un gust foarte placut in salata, s-a combinat perfect cu restul ingredientelor.
Am folosit:
- 1 bucata piept de pui, 1 conserva (400 gr) ciuperci taiate, 1 conserva (400 gr) fasole boabe 4 tipuri, 1 ceapa, 1 ardei, sare, piper, sos de maioneza (optional puteti sa puneti si castraveciori in otet).
Pieptul de pui l-am pus la fiert. Intre timp am taiat conservele si le-am pus la scurs. Ardeiul l-am taiat marunt la fel si ceapa.
Intr-un bol am asezat intai ciupercile, apoi fasolea, ardeiul si ceapa. Cand pieptul de pui a fiert l-am tocat marunt si l-am pus peste legume. Am adaugat sare, piper si maioneza.
O salata foarte buna! Trebuie sa incercati!
0 Response to "Salată de pui cu ciuperci şi fasole"
Trimiteți un comentariu
Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!