Prajituri simple de iarna

By http://retetegg.blogspot.ro

Daca vara preferam prajiturile usoare, cu fructe, inghetata sau fara coacere, iarna toti vrem prajituri proaspat scoase din cuptor. Calde, aromate si gustoase, prajiturile "de iarna" ne fac mai fericiti in zilele geroase. Langa cafeaua de dimineata, langa o ceasca de ceai aromat dupa-amiaza, iar seara, dupa cina, langa cana de vin fiert, o felie de prajitura delicioasa e tot ce ne trebuie!

Cand ne gandim la prajituri de iarna, ne gandim de obicei la sarbatori. De sarbatori ne dorim prajituri mai sofisticate, cu straturi delicioase de crema si glazura, decorate cat mai ingenios. Astazi vreau sa va propun cateva retete de prajituri simple, usoare si rapide, pentru zilele obisnuite de iarna, in care nu avem mult timp la dispozitie sau in care vrem ceva repede si bun.











Pofta buna!

0 Response to "Prajituri simple de iarna"

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.