Ciorbă de curcan




O ciorba cu adevarat gustoasa, nici nu se compara cu cea de pui.
Poate am eu o problema cu ciorba de pui, caci am mancat vreo 15 ani numai ciorba de pui fiindca mama zicea ca e cea mai buna si e buna pentru copii:)). Dar orice problema as avea cu puiul, curcanul e muult mai bun:)

Am folosit:
  • 3 aripi de curcan, 2 morcovi, 1 ceapa, 4 cartofi, 1/2 telina, cateva pastai de fasole verde, sos de rosii, fidea, 2 cuburi concentrate de pui, 2 oua, patrunjel, sare.
Am spalat bine aripile, le-am taiat in 2 bucati pe fiecare si le-am pus la fiert. Cand au inceput sa clocoteasca am schimbat apa.

Le-am lasat sa fiarba aproximativ o ora, apoi am adaugat ceapa, morcovul si telina tocate.

Apoi am adaugat cartofii si fasolea verde.

Spre final am pus sosul de rosii, cuburile de pui, sarea si fideaua.

Inainte sa opresc focul am pus ouale batute si patrunjelul tocat.

Pofta buna!


4 Response to "Ciorbă de curcan"

  1. O ciorbita cu aripioare delicioasa, doar ca eu maninc mai mult cind merg acasa, ca sotul nu maninca carne de curca...

    Danutza says:

    Eu am mancat pana acum de cateva ori ciorba de curcan si mi-a placut mult:)
    As vrea sa incerc pe viitor o fripturica de curcan!

    Him,ce bine arata.Trebuie sa fie si tare gustoasa.Nu am mancat,supa de curcan,dar voi incerca.O seara placuta.

    Danutza says:

    Merci mult! Te sfatuiesc sa incerci ciorbita, e buuna!

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentarii! Cele anonime si necivilizate nu sunt permise pe acest blog!

© Continutul acestui blog (imagini + text) constituie proprietatea autorului si nu poate fi folosit integral sau partial fara permisiunea acestuia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.